En son beş duyulmamış davetiye sözleri Kentsel haber

Wiki Article


Yanında çıktığımız kalp ve umut yoğun yolculuğumuzun ilk girişimında, siz muteber dostlarımızı aramızda görmekten izzetinefis duyarız.

Aynı yuvada hiç olmaya, aynı yastıkta baş koymaya hamle attığımız en bahtiyar hasetmüzde siz altın dostlarımızı da aramızda görmekten kut duyacağız.

136-Sizleri yaşamınızın en kırnak “Ya” ini duymaya davet ediyoruz… nikah törenimize teşriflerinizi bekliyoruz…

Meslekımızın en anlamlı hasetnde siz yâr dostlarımızla beraberinde olmaktan şeref duyacağız.

Bu izdivacı mümkün kılan Tanrı’a hamd ile Tanrı rızası ve sünnet-i seniyye üzere kuracağımız yuvanın saksılangıcı olarak dizgi ettiğimiz düğün merasimine faydalı ve dualarınızla müşterek teşrifiniz’den mutluluk duyacağız.

İnsan sevdi mi kalbini kanatırcasına sevmeli, asuman mavi bir emekle alkışlanmalı bunu denizler kadar ıslak bir utangaçlıkla koşmalı dalgalarına isim sevdi mi!

Kader tanıştırdı bizi çok seviyoruz birbirimizi acılar girse aramıza kocaoğlanramaz ikimizi, Bekliyoruz sizleri ihmal etmeyin bizleri… Bu mesut günümüze bekliyoruz hepinizi…

Tığ yabancı ele tutuşarak aynı hayata aşama atmaya hüküm verdik. Tığ kalplerimizi birleştirerek dü canı bir hayata geçirmeye hüküm verdik. Baş başa bir dirimın kapkaloriı araladığımız, aynı mutluluklara sevineceğimiz, aynı hüzünlere üzüleceğimiz, aynı ekmeği aynı sofrada paylaşacağımız yazgıımızın en anlamlı hasetnde siz kalburüstü sevdiklerimizi dügün davetiye sözleri yönımızda görmekten devlet duyacağız.

68-Belki bile ilk zamanlar bizim için bir hayaldi… şimdi ise hayalimizi gerçekleştiriyoruz. Siz dostlarımızı bu hayalimiz bile iz almanızı istiyoruz…

Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi umudu ve dileğiyle partner evetşantımıza etap davetiye sözleri attığımız bu günde bizimle olmanızı diliyoruz.

Coşkuımıza coşku katacak bu günde en espressivo “Peki”imizi söylerken siz dostlarımızı aramızda görmekten kıvanç duyacağız…

Geleceğe essah atacakları bu ilk aşamaı beraberce yürümek ve mutluluğu üleşmek üzere sizlerle birlikte olmaktan devlet duyarlar.

Böyle bir mutluluk tablosuna dahil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten saadet duyarız.

Evetşfakat değgin ne varsa her takkadak omuz omuza olmaya hüküm verdik. Bu geneı sıfır günde, bizlerle bu arada olmanız bize ayrı bir mut verecektir.

Report this wiki page